FAQ

 

Hoe wordt de app gedownload?

 U vindt de applicatie gratis in Google Play als in Apple Store ! Na het bestellen van de kaartlezer ontvangt u een mail en een brief waar de te volgen stappen worden uitgelegd.

Wanneer word ik uitbetaald?

 Binnen de 2 werkdagen (weekend niet meegerekend)

Hoe worden de transactiekosten verrekend?

De transactiekost wordt ofwel direct van het transactiebedrag afgehouden ofwel globaal op het einde van de maand. U dient zelf uw transactiestaten –waar u de bruto en netto bedragen netjes vermeld ziet- zelf op te halen op de webportal van EMS pay.

Kan mijn klant een ticket ontvangen?

 U kan de klant een transactieticket mailen door tijdens het betaalproces op uw smartphone het email adres in te geven van de klant. U vindt tevens alle transactieticket digitaal terug op uw persoonlijke admin pagina van PaySmart.
Bij een tablet biedt het PaySmart de mogelijkheid een kassa printer aan te sturen.

Hoe laad ik de kaartlezer op?

 U kan hem opladen met behulp van de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Verbind de kabel met je laptop of andere voedingsbron

Bluetooth koppeling/meerdere gebruikers

 Er kan maar 1 smartphone/tablet tegelijk gekoppeld worden. Eenmaal u het toestel en de kaartlezer heeft gekoppeld, dient u deze instelling niet te herhalen. Als u van apparaat verandert, dient u terug via ‘instellingen’ de Bluetooth koppeling in te stellen.

Inlog gegevens

 Eenmaal u bent aangemeld, kunt u met uw email adres en passwoord overal inloggen op uw accountpagina. U dient dit niet telkens opnieuw te doen vanaf uw vaste computer. Als u uw passwoord kwijt bent, kunt u dit eenvoudig terug aanvragen via de login knop.

Kan ik ook voor korte-termijn huren?

 Ja, u kan het betaalsysteem voor een periode van minstens 3 maanden gebruiken. U dient hiervoor dezelfde aankoopprocedure uit te voeren en op voorhand te communiceren welke periode u wenst te stoppen. Na de periode stuurt u best de kaartlezer gewoon terug en stopt de maandelijkse fee. Bij een volgende gelegenheid betaalt u dan slechts de set-up kosten.