• DE MOBIELE BETAALOPLOSSING

    DE MOBIELE BETAALOPLOSSING

    Interesse in deze betaalterminal? Draadloos betalen biedt heel wat voordelen. Meer weten over deze voordelen?

    Ontdek het hier

KAARTLEZER


Aankoop 

75 €


Setup 

25 €


Transport

 25 €


Maandelijkse Licentie 

10 €


 

TRANSACTIES


Maestro nationaal <100 transacties/maand

0,20 €


Maestro nationaal >100 transacties/maand

0,15 €


Maestro international & Vpay

1,40%


Visa & Mastercard

1,40%


PaySmart, een betaalbare terminal

PaySmart biedt een veilige, slimme en voordelige betaalterminal. Prijs berekenen voor zo’n terminal, kunt u eenvoudig doen via de website. De kaartlezer of betaalterminal op zich kost € 75. Voor de installatie van het toestel wordt € 25 aangerekend. Transportkosten bedragen € 25 en daarnaast is er ook een maandelijkse licentie van € 10. Voor minder dan 100 nationale transacties per maand via Maestro betaalt u € 0,20. Zijn het er meer dan 100 per maand? Dan betaalt u € 0,15. De transactiekosten voor Maestro International, V PAY, Visa en MasterCard bedragen 1,40% van het transactiebedrag. Ofwel wordt de transactiekost onmiddellijk van het transactiebedrag afgehouden ofwel globaal op het einde van de maand. Wilt u graag de betaalterminal testen voor een kortere periode? Ook dat kan bij ons. Voor een periode van minstens 3 maanden kunt u de terminal al huren. De procedure is dezelfde als wanneer u het toestel zou kopen. Alleen hoeft u dan ook te vermelden tot wanneer precies u gebruik wilt maken van de betaalterminal. Zodra de periode is verlopen, stuurt u de PaySmart kaartlezer terug en stopt de maandelijkse licentie. Als u het toestel nadien nog wenst te gebruiken, hoeft u louter de installatiekosten te betalen.

Lage transactiekosten

PaySmart biedt de laagste transactiekosten op de Belgische markt en ondersteunt zowel Belgische bankkaarten (Maestro), internationale debetkaarten (Maestro International en V PAY), als kredietkaarten (MasterCard en Visa). Bovendien hoeft u geen maandelijkse abonnementskosten te betalen voor uw bancontactaansluiting. Na 2 werkdagen staan de betalingen al op uw rekening. Overschakelen naar een PaySmart betaalterminal? Prijs en kwaliteit zijn in uw voordeel!

Contacteer PaySmart
Stel uw vraag hier
Met PaySmart hebt u een veelzijdige betaalterminal. Prijs? Daarvoor hoeft u het al zeker niet te laten. Dankzij de lage transactie- en aankoopkost is PaySmart een voordelige betaaloplossing. Interesse? Bestel uw eigen terminal via de website of contacteer PaySmart indien u graag meer informatie wenst.