• EEN SNEL EN VEILIG BETAALSYSTEEM

    EEN SNEL EN VEILIG BETAALSYSTEEM

    Snel, veilig en voordelig transacties verwerken? Paysmart biedt de oplossing!

    offerte op maat aanvragen

Een vernieuwende manier van betalen

Een PaySmart betaalterminal kopen kunt u eenvoudig doen via deze website. Bovendien is het ook mogelijk om de betaalterminal voor een periode van minstens 3 maanden te huren. Het is dezelfde procedure zoals bij de aankoop van het toestel, alleen hoeft u ook op voorhand te communiceren tot welke periode u wenst gebruik te maken van de terminal. Als de periode verstreken is, stuurt u de kaartlezer terug en zal de maandelijkse kost ook stoppen. Wenst u het toestel achteraf nog eens te gebruiken? Dan hoeft u enkel en alleen de installatiekosten te betalen.

Betaalterminal koppelen aan app

Hoe zet u het betaalsysteem juist op? In de PaySmart app zijn er 4 opties. De optie ‘Transacties’ laat u toe om heel efficiënt transacties uit te voeren. Hier kan het gewenste bedrag en de pincode van de klant ingegeven worden. Vervolgens komt het transactieticket tevoorschijn. Dit kunt u dan afdrukken of doorsturen naar de klant via e-mail. De configuratie wijzigen kunt u doen bij ‘Instellingen’. Het laatste ontvangstbewijs opvragen kan meteen in de app. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van de laatste 10 ontvangstbewijzen bij ‘Ontvangsten’. Oudere ontvangstbewijzen kunt u terugvinden door te zoeken op datum. De betaalterminal die wordt gebruikt is de Bluepad-50. Dat compact toestel communiceert via Bluetooth en is compatibel met iOS, Android en Windows Phone. Naast contactloos betalen, aanvaardt de Bluepad-50 ook Maestro, MasterCard, American Express en Visa. Een betaalterminal kopen van PaySmart? Dat is de juiste keuze!

Meer weten

Uw mobiele kassa

De handelaar heeft de mogelijkheid om vanaf zijn apparaat zijn betaling bij te houden en het kassaticket onmiddellijk naar de klant te mailen. Daarnaast is deze applicatie een mini-kassasysteem en kan u uw eigen product-catalogus aanmaken.

 

 

Meerdere toepassingen en meerdere gebruikers met één rekeningnummer.

Eén kaartlezer kan door verschillende apparaten (smartphone of tablet) worden aangestuurd. Elke apparaat voorzien van een PaySmart applicatie kunt u met onze kaartlezer verbinden via bluetooth. Indien u meerdere medewerkers wil laten werken, raden we aan voor elke medewerker een kaartlezer aan te schaffen.

Download handleiding

 

Veilig!

PaySmart voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en richtlijnen, dus even veilig als een standaard terminal. 

 

cardreader Blue pad

 

 

   

Bluepad 50

Technische specificaties

Certificatie PCI EMV level 1 en level 2
Contactless Visa & Mastercard > American Express Pay
OS Compatibiliteit iOs > Android > Windows Phone 
Power Supply DC 5V mini USB & single charger
Communicatie RS232 > USB > host via external power supply > BT 3.0 class 2 SPP en iAP
Afmetingen 69 x 110 x 17 mm

 

Interesse in deze betaalterminal? Draadloos betalen biedt heel wat voordelen. Meer weten over deze voordelen?

Contacteer PaySmart
Stel uw vraag hier
en wij behandelen uw vraag zo snel mogelijk. Uw eigen betaalterminal bestellen kan eenvoudig via de website.